Otel Kaya Premium, Adana, Türkiye

Geschrieben am 1. Juli 2024

İle yapılmış Tarafından Sedaturan.com.tr. Detaylı bilgi için bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

  • Detaylı bilgi için bizim ile iletişime geçebilirsiniz.
  • Geleneksel bir restoran, uluslararası mutfağı alanında uzmandır.
  • Resepsiyon çalışanları varışta misafirleri karşılayacaktır.
  • Çeşitli yemek seçenekleri sunan Meyrem Ana Çiftliği, BorekCig, Kebapçı Şeyhmus restoranları yaklaşık 150 metre uzaklıktadır.
  • Fiyat olarak da rakip otellere göre uygun geldi bize.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon mevcuttur. Üstelik otelde döviz bürosu, emanet bagaj hizmeti, özel sigara içme alanı vardır. Adana şehrinde Sevgi Adası’a 7 km, Akyatan Kuş Cenneti’a 39 km mesafede konumlanıyor. Bu konaklama tesisi, şehir merkezinden 2 km mesafede bulunmaktadır. Trip Coins kullanarak oda fiyatlarında anında tasarruf edebilirsiniz. İç dizayn resimlerdeki gibi değil daha farklı ve güzel resimler eskidir diye tahmin ediyorum.

Kaya özel uçuşunda daha çok yer görme şansına sahip olacaksınız. Kapadokya’nın ilk butik oteli olan Kayakapı Premium Caves – Cappadocia’yı keşfedin. UNESCO ve Dünya Mirası Merkezi tarafından desteklenen ödüllü mağara oteli.

Bence Bırakmalısın Ay Nehir Kaya Premium T-Shirt sevimli giysiler gençler siyah tişört yaz

Bu web sitesi sadece işlem güvenliği amaçlı çerezleri kullanmaktadır. Bu web sitesini kullanarak bu çerezleri kullanmamıza izin vermiş olursunuz. Telefon numaranızı gönderin, Danışmanımız sizi arayıp detaylı bilgi versin… Kaldığımız kaya premium odanın yatak ve yastıkları harikaydı. Tesise en erken giriş saati 11.00 ve sonrası, otelden en geç çıkış saati ise 13.00 ve öncesi olarak kabul ediliyor. Size özel ayrıcalıklar hakkında daha fazla bilgi için e-bültenimize kayıt olun.

Giriş/Çıkış

Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Merkezi bir konuma sahip olan otel, Adana Arkeoloji Müzesi’ne 200 metre, Seyhan Nehri’ne ise 500 metre mesafede yer almaktadır. İş ve turistik amaçlı konaklamalarınızda rahat ve konforlu bir tatil imkanı sunmaktadır. Görmeniz gereken yerler arasında ise Bebekli Kilise, Merkez Park ve Merkez Camii, Büyük Saat Kulesi ve Tarihi Taş köprü tarihi ve turistik yerler otelimize yürüme mesafesindedir. Bu esnada pilotlarımız o gün için en iyi kalkış yerini belirlemiş oluyorlar ve sizler balonlara profesyonel ekibimiz tarafından alınıyorsunuz. 49 odada buzdolabı ve LCD televizyon mevcuttur.

Gecelik ₺ 2.694 (Bu otel için en güncel başlangıç fiyatı). Gelecekteki ziyaretçilerin otel konaklamalarını iyileştirmelerine yardımcı olmak amacıyla, önceki konukların görüşlerini, önerilerini ve otel bilgilerini sunarlar. Fiyat olarak da rakip otellere göre uygun geldi bize. Setaş Color Center, 1966 yılında başlayan yaşamını renk bilgisi üzerine kurmuş bir kimya şirketidir. Tekstil sektörüne yönelik boya ve kimyasal üretimi ile yola çıkmış olup, ürün gamını kağıt, plastik ve metal sektörleri için de boya, kimyasal ve özel efektler üreterek geliştirmiştir. Eğlencenin zirvesini bu yıl yine Cage Club belirliyor.

Kaya Balloons

Kaya Premium projesi; nerede, kim yapıyor, teslim tarihi, fiyat, sosyal donatılar ve genel bilgiler.. Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz,
güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz. Malesef uçuş güvenliğiniz için 5 yaşın altındaki çacuklar, hamile kadınlar ve 1 saat boyunca ayakta durma fiziksel gücüne sahip olmayan yolcuları kabul edemiyoruz.